KlantenserviceVerzending en leveringen: 
Na ontvangst van uw betaling, worden uw goederen dezelfde dag aangemeld bij onze vervoerder. Voorraadartikelen worden binnen 48 uur, aan het door u opgegeven verzendadres bezorgd binnen Nederland. Let op, weekeinden & feestdagen uitgezonderd. Levering op de waddeneilanden duren vaak 1 of 2 dagen langer.  Indien een product niet voorradig is, onstaat een levertijd van maximaal 15 werkdagen. Mocht de levertijd toch langer zijn dan 15 werkdagen, nemen wij contact met u op.
U ontvangt van ons altijd een email met de melding wanneer uw goederen verzonden zijn. ( Deze melding wordt pas verstuurd als uw bestelling daadwerkelijk in de vrachtauto geladen is). Bestellingen zijn desgewenst ook af te halen bij ons centrale magazijn aan de stationsweg 3a te Eext, maar uitsluitend op afspraak.

Privacy en veiligheid
Voor ons beleid op Privacy & security verwijzen we u graag naar onze Privacy Policy. 

Retourneren en vervangen
Voor ons beleid op Retourneren en vervangingen verwijzen we u graag naar onze Algemene Voorwaarden

Offerte Aanvragen:

Hoe gaat het bestelproces in zijn werk ?

1) bestellen: In ons assortiment vind u een diversiteit aan producten. Als u een keuze gemaakt hebt, klik dan op de knop  ‘vraag offerte aan' en vul vervolgens in het "aantal" veld in met de hoeveelheid stuks. Klik op ‘update offerte’. Vervolgens klikt u op ‘ga verder met winkelen’ of ‘ga naar mijn offertes’. Is uw aanvraag gereed, klik dan rechts bij mijn offertes op ‘Offerte aanvragen’.

2) controleren aanvraag: Controleer uw offerte aanvraag en corrigeer deze waar nodig. Wanneer u de offerte heeft verstuurd, krijgt u automatisch bericht van ons met een passend aanbod, of u wordt doorverwezen naar de dichtsbijzijnde distributeur. Wij streven ernaar alle aanvragen binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Indien u niet binnen 48 uur tegenbericht ontvant, is het raadzaam uw map ongewenste email na te kijken, of telefonisch contact met ons op te nemen op nummer 071-5217105

3) registreren: Als u al eerder aanvragen op wootex.nl heeft gedaan, vul dan uw login gegevens in bij het rechter veld in en klik op “inloggen”. Bestelt u voor de eerste keer; maak dan een account aan of registreer uzelf voor eenmalig gebruik. Klik hierna op "Ga verder".

4) verzendmethode: Wootex levert door heel Europa met een externe vervoerder. Bij uw offerte aanvraag zullen transportkosten apart worden vermeld. Lees wel vooraf onze algemene voorwaarden goed door. U kunt niet bestellen wanneer u niet akkoord gaat met de Algemene voorwaarden.  Zodra u een aanvraag indient, geeft u automatisch aan hiermee akkoord te gaan. Afwijkende inkoopvoorwaarden worden expliciet verworpen. 

5) betalen: U kunt op deze pagina niet direct afrekeken. U krijgt altijd vooraf een vrijblijvende offerte, en betalingen lopen via een normaal factureringstraject. U ontvangt uw factuur pas op het moment dat uw bestelling is verwerkt, en gereed staat voor levering / conform de betalingsvoorwaarden in uw offerte. 

6) Orderbevestiging: Voor uw eigen administratie ontvangt u wanneer u op een offerte reageert, en overgaat tot een bestelling, altijd een orderbevestiging per email. U dient deze inhoudelijk op juistheid te controleren. Zowel onze werkplaats, het magazijn, als de vervoerder worden aangestuurd met de gegevens uit dat document, dus het is belangrijk dat de inhoud volledig correct is.  

Betalingen, prijzen en aanbiedingen
Voor ons beleid op betalingen, prijsbeleid en aanbiedingen verwijzen we u graag naar onze Algemene Voorwaarden. 

Bekijken lopende orders
U kunt lopende aanvragen bekijken door in te loggen op uw account. 

Accountgegevens bijwerken
U kunt uw account gegevens bekijken door in te loggen op uw account. 

8) Contactgegevens & bezoekadres : 

Afhaaladres: 

 • Wootex Magazijn / Verkoop
  Stationststraat 3a 
  9463 RL Eext Nederland
  Tel : 071-5217105

 • Wootex is onderdeel van:

 • Vive Innovation B.V.
  Flevoweg 9G
  2318 BZ Leiden

  viveinnovation.com 

 • KvK:  59816406
  BTW:  817494753B01

 Overige distributiekanalen en verkooppunten treft u op onze pagina met distributeurs